Pembangunan antaramuka pentadbir berasaskan web bagi pelayan asterisk SIP [electronic resource] - 387743 Lim, Jann Han (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007