Aplikasi pelayan mudah alih untuk pengguna enum menggunakan VOIP [electronic resource] - 513242 Kong, Chieng Fui (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007