Penggunaan model Kepner Tregoe dalam SBK pemilihan kursus bagi kemasukan ke Institut Teknologi Perak [compact disc] - 399231 Khamarrudin Tajul Abidin (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007