Multi directional mecanum robot [electronic resource] - 401108 Mohd. Solehin Shamsudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007