pH meter [electronic resource] - 402030 Mohd. Alhafiz Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007