FZ hovercraft [electronic resource] - 401968 Mohd. Faiz Yusoff @ Che Sof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007