Programmable logic controller (PLC) [electronic resource] - 401700 Mohamad Asfa Husaini Zakaria; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007