Feed water tank control system using labview [electronic resource] - 401724 Nor Hashimah Ismail; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007