Lifter using biefeld - brown effect [electronic resource] - 401663 Mohd. Fairul Azli Zulkefli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007