Ultrasound doppler blood flow indicator [electronic resource] - 404973 Mohd. Khairul Nizam Abd. Wahab; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007