Multi pupose terminal in the fast food outlets [electronic resource] - 405237 Lim, Jun Jack; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007