Design of the 16 - bit pipeline risc processor in FPGA - 226231 Loo, Ai Choo; Mohamed Khalil Mohd. Hani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005