A field modal for human detection and tracking [electronic resource] - 404897 Lau, Kian Khee; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007