Compartmental analysis of physiological syatem [electronic resource] - 404866 Liew, Lih Huey; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007