Penghantaran data kualiti air dengan menggunakan SMS [electronic resource] - Nor Azniza Abdull Aziz 418143; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007