Simulation DC-DC converter using SIMPLORER [electronic resource] - 418454 Mohd. Farid Md. Khalid; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007