SMS alert via heat detection for industrial server system [electronic resource] - 426279 Nor Hafizah Khalid; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007