Effective management of coastal and maritime engineering projects [electronic resource] - 242088 Mohd. Azwan Sayuti Mohd. Aziz; Rosli Mohamad Zin, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007