Implementing edge linking algorithm in reducing broken edgs - Lim, Wei Ming, 1982-; Abd. Rahman Al-Attas; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005