Power flow and loss allocation using superposition law [electronic resource] - 436349 Mohd. Hafiz Abd. Aziz; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007