Radio frequency identification (RFID) prepaid system at theme park [electronic resource] - 444959 Mohd. Iskandar Rosli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007