Underwater loudspeaker for marine turtle acoustic deterrent system [electronic resource] - 444979 Nurliyana Isa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007