Investigation of multiband ultra - wideband (UWB) wireless communication system [electronic resource] - 442605 Ooi, Toong Erh; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007