Networking the security system using RFID [electronic resource] - 444588 Ong, Cheat Wai; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007