Identification of harmonic power flow direction [electronic resource] - 453934 Rofino Rantai; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007