Sistem perolehan isyarat menggunakan liang USB [electronic resource] - 456461 Rozita Mainir; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007