Sistem pengurusan video e-sakinah menggunakan webcasting [electronic resource] : kajian kes di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Takzim (YPKDT) - 266142 Syahriah Salleh; Wardah Zainal Abidin, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007