Design and realization of electronic circuit for ultrasound object detection application [electronic resource] - 458653 Rozaini Remeli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007