Energy efficiency studies in Penang Port Sdn.Bhd.(PPSB) [electronic resource] - 458974 Ruhma Izzaty Mohamad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007