RFID application in livestock identification [electronic resource] - 459022 Ruqaimi Rabbani Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007