Kawalan kestabilan pendulum songsang menggunakan pengawal on-off [electronic resource] - 321572 Ismail Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007