Roboguard [electronic resource] - 213028 Ismail Yudin Mohamed Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007