Simulation and implementation of Buck converter [electronic resource] - 212844 Ihsan Zulkifli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007