Design and realization of home appliances control system using internet [electronic resource] - 462619 Mohd. Efizan Jumberi; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007