Perbezaan anggaran kos awal dengan kos pembinaan muktamad bagi projek sekolah - 233041 Haliza Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999