Real time control of servo motor system using MATLAB -xPC Target & Real - Time window target [electronic resource] - 462735 Masnurzaman Buang; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007