Simulasi geganti jarak dengan menggunakan Matlab/simulink [electronic resource] - 234088 Hoe, Hui Chong; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007