Development of a robotic snake [electronic resource] - 231791 Hooi, Hon Lom; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007