Application of intelligent control course module using macromedia authorware [electronic resource] - 188311 Mohd. Marzudi Mat Daud; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007