Bahan baru yang dapat mengurangkan pecah tebat dalam peralatan voltan tinggi di bawah pengaruh discas korona menggunakan arus ulang alik [electronic resource] /Mohd. Shahrul Azhar Md. Redzuan - 188512 Mohd. Shahrul Azhar Md. Redzuan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007