Generating the bipolar pulse width modulation (PWM) wave using P1C16F877A microcontroller [electronic resource] - 188882 Muhamad Suhaimi Abdul Karim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007