Tunable combline bandpass filter design at frequency 2.35, 2.45 and 2.55GHz [electronic resource] - 184732 Mohd. Khairul Hafiz Ab. Hamid; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007