Analysis of audio system at Masjid Tan Sri Ainuddin Wahid, Taman Universiti [electronic resource] - 184777 Norazri Mohd. Noor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007