Car park control system [electronic resource]: automatic barrier - 185104 Wan Mohd. Aziman Wan Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007