Design and fabricate a snake robot with wheels [electronic resource] - 185159 Vijindran Olakanathan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007