Developing a computer - based malay phonological evaluation system - 486588 Tiong, Michael Mee Gouh; Jasmy Yunus; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005