Harmonic frequency in power flow analysia using visual C++ and power world (ETAP) [electronic resource] - 191492 Mohd. Hazrul Abu Hassan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - SEE)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007