Investigate the parameters which influence the performane od DVR (Dynamic Voltage Restorer) [electronic resource] - 191490 Mohd. Norhales Paham; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007