Kajian mengenai ciri - ciri penjanaan elektrik menggunakan tenaga ombak dan pasang surut [electronic resource] - 189756 Wan Mohd. Nizam Wan Mahmud; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007