End to end simulation i packet switched network [electronic resource] - 191630 Siti Munirah Abd. Latif; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007